Op uitnodiging van Saxo Bank hebben wij deze eerste mijlpaal gevierd tijdens de gongsessie bij Euronext. Op datzelfde moment vierde Saxo hun 30 jarig bestaan. Tijdens deze geweldige ochtend hebben wij de Amsterdamse beurs mogen openen. Voor ons, als beleggers, hetzelfde als het startschot mogen geven van de tour de France. Tenminste, als je daar fan van bent.

De Amsterdamse effectenbeurs is een van de oudste financiële handelsbeurzen ter wereld en de grootste aandelenbeurs van Europa. De belangrijkste graadmeters van de Amsterdamse beurs zijn de AEX en de Amsterdam Midkap Index. Euronext heeft ons meegenomen door het beursgebouw met als hoogtepunt de gong. Deze gong wordt van oudsher gebruikt om de beurs te openen en te sluiten. Het is dan ook de bedoeling om maar 1 keer te slaan, anders is het een korte beursdag.

Samen met onze partner Saxo mochten wij dit startschot geven. Een geweldige ervaring. We willen Saxo en Euronext dan ook bedanken voor deze geweldige ochtend.