Wij zijn

Met meer dan 60 jaar ervaring hebben wij de kennis en kunde in huis om u onafhankelijk te kunnen adviseren over de inrichting van uw beleggingsportefeuille. De langetermijnrelatie die wij met u opbouwen draait om vertrouwen en elkaar goed kennen. Wij stellen u graag voor aan het hele team.

Ons team

Meint Bies

Meint is getrouwd met Ingrid. Samen hebben zij drie zonen en wonen zij in Peize.

Na het afronden van zijn studie bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit Groningen is hij in dienst getreden bij de Rabobank als beleggingsspecialist. Daar maakte hij onderdeel uit van het landelijk beleggingscomité.

Na ruim 22 jaar is het tijd voor een nieuwe stap naar het ondernemerschap. Meint is deskundig, heeft een analytisch denkvermogen en kan ingewikkelde materie op een begrijpelijke manier uitleggen.

In zijn werk streeft hij naar het aangaan van een langetermijnrelatie met de klant en het leveren van maatwerk. Zijn vrije tijd besteedt hij graag aan voetbal, tennis en vrienden en familie.

Johan Pekelder

Johan woont in Sappemeer samen met zijn vrouw Marisa en haar twee kinderen. Zijn twee dochters zijn inmiddels uitgevlogen.

In 1997 startte hij bij de Rabobank waar hij de eerste twee jaren alle afdelingen heeft gezien. Vervolgens kreeg hij de kans om van zijn hobby zijn werk te maken en werd hij benoemd tot beleggingsspecialist.

Met een enorme passie en gedrevenheid heeft hij zich vol ingezet voor zijn relaties.

Als zelfstandig ondernemer kan hij zich nog meer inzetten voor de klanten. De meeste relaties waar hij mee aftrapt blijven klant voor het leven.

De waardering van een tevreden klant is uiteindelijk waar hij het voor doet.

Bas Blokzijl

Bas woont samen met zijn vrouw Frederiek en zijn twee zoons in Haren.

Klanten ervaren Bas als een toegankelijke, gepassioneerde specialist die met een vleugje humor beleggen op een begrijpelijke manier kan uitleggen.

Hij kijkt graag naar het grote plaatje en probeert op een creatieve manier toegevoegde waarde te leveren in zijn adviezen over beleggen.

Technologische ontwikkelingen en klimaat zijn de grote thema’s die hij op de voet volgt. Beide thema’s hebben volgens hem grote invloed op economische ontwikkelingen en ons doen en laten in de toekomst.

Partners

Daarnaast werken wij samen met onze partners. Zonder hen geen Deviem Vermogensadvies.