Over Deviem

In onze digitaliserende wereld komt er een overvloed aan informatie op ons af. Op financieel gebied is dat net zo. Maar welke informatie is juist? En welke informatie is op u van toepassing? En als u dan weet wat op u van toepassing is, wat is dan de beste keuze voor úw vermogen?

Financiële zaken zijn vaak ingewikkeld en moeilijk te doorgronden. Ze leiden af van de belangrijke zaken van het leven. Wij helpen u om deze lastige materie begrijpelijk (en zelfs leuk) te maken. Wij zijn Deviem Vermogensadvies. Deviem betekent in het Latijn afwijken van de gebaande paden. Waar wij technologisch voorop lopen in de dienstverlening zijn wij in onze contacten ouderwets dichtbij. Wij bouwen aan relaties voor de lange termijn waarbij wederzijds vertrouwen de basis is.

Wij richten ons met onze exclusieve manier van dienstverlening op vermogende particulieren, ondernemers, stichtingen en vennootschappen.

Persoonlijk

Wij vinden het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Financiële zaken bespreekt u immers niet zomaar met iedereen. Tijd is hiervoor een cruciaal ingrediënt. Wij bedienen daarom per adviseur een beperkt aantal relaties. Zo hebben wij alle tijd en aandacht voor u en uw vermogen.

Maatwerk

De gemiddelde Nederlander bestaat niet. Zo ook geen gemiddelde beleggingsportefeuille. Bij Deviem krijgt u advies dat past bij uw persoonlijke situatie. Wilt u duurzaam beleggen of wilt u inkomen uit uw vermogen genereren? Ziet u kansen in de markt? Met uw wensen en onze visie maken wij uw beleggingsportefeuille op maat.

Onafhankelijk

Wij opereren onder onze eigen AFM-vergunning en werken samen met een depotbank met een groot assortiment. Wij laten ons informeren door meerdere partijen met verschillende inzichten. Hierdoor kunnen wij u onafhankelijk adviseren. Wij hebben de flexibiliteit om uw portefeuille naar uw wens en onze visie in te vullen.

Bereikbaar

Het contact stemmen wij af op uw behoefte. Dat kan telefonisch, bij u thuis of op kantoor. Wij zijn er voor u! Bij ons krijgt u een vaste adviseur die rechtstreeks bereikbaar is. Met passie voor ons werk praten wij u bij over de marktontwikkelingen, onze visie en de ontwikkeling van uw beleggingsportefeuille. Een vleugje humor hoort daar op zijn tijd ook bij. Daarnaast heeft u 24/7 inzicht in uw portefeuille via onze app en uw persoonlijk portaal op onze website.

Vertrouwen

Bij Deviem draait het om vertrouwen en financiële rust. Wij zijn een zeer gedreven en divers team dat vanuit verschillende disciplines uit meer dan 60 jaar aan ervaring in beleggingsadvisering voor vermogende relaties kan putten. Daarnaast maken wij gebruik van een depotbank die valt onder het depositogarantiestelsel. Deviem zelf valt onder toezicht van de AFM.

Duurzaam

Bij Deviem belegt u voor een duurzame toekomst. Die van uzelf, uw onderneming en/of die van de volgende generatie. Wij integreren daarom criteria op het gebied van milieu, maatschappij en goed bestuur in onze beleggingsbeslissingen, beleggingsstrategieën en onze eigen bedrijfsvoering. Wij zien duurzaam investeren als cruciaal onderdeel van onze dienstverlening.