Daar zijn wij: Deviem Vermogensadvies!

Vol trots presenteren wij u: Deviem Vermogensadvies. Hét onafhankelijke beleggingsadvieskantoor van het Noorden waar persoonlijk advies, maatwerk en onafhankelijkheid hoog in het vaandel staan.

Deviem Vermogensadvies is opgericht door drie enthousiaste en ervaren beleggingsspecialisten die het anders willen doen dan het geijkte pad. Vandaar ook de naam Deviem, wat “eigenzinnig” betekent in het Latijn. Persoonlijk, onafhankelijk en maatwerk zijn de woorden die passen bij die eigenzinnigheid. Met deze kernwaarden doen wij wat wij het liefste doen: een langjarige adviesrelatie aangaan met onze klanten waarbij wij beleggingsportefeuilles precies zo inrichten dat het bij u past.

Met Deviem Vermogensadvies opereren wij onder onze eigen AFM vergunning. En die vergunning krijg je niet zomaar. Dat hebben wij de afgelopen maanden wel ondervonden. Wij voldoen aan alle regels en eisen waardoor de AFM Deviem ziet als een solide partij voor vermogensadvies. Wij werken samen met Binck/Saxo als depotbank waarmee wij een breed assortiment aan beleggingsmogelijkheden hebben en kunnen garanderen dat uw vermogen bij ons veilig is. Doordat wij gebruik maken van de nieuwste technieken kunnen wij veel aandacht geven aan hetgeen het belangrijkste is. En dat bent u!

Kennismaken? De koffie staat klaar!

Bas Blokzijl,

Meint Bies,

Johan Pekelder

Bel ons of vul hier het contactformulier in.